Specialistenplan.nl

Wil je online mondkapjes kopen?

Deel artikel

Voor het nieuwe normaal is een mondkapjes kopen bij Nobraa onmisbaar. Het is niet altijd mogelijk om de aangeraden afstand van 1.5 meter aan te houden in iedere situatie. In openbare ruimtes waar dit niet mogelijk is, zoals het openbaar vervoer, is een mondkapje verplicht. Zo wordt je beschermt tegen druppels die met ademen of spreken overgebracht kunnen worden. Deze druppels kunnen bacteriën en ziektes overdragen. Vooral in ruimtes waar veel mensen in dezelfde ruimte aanwezig zijn, ligt besmetting op de loer. Bij Nobraa.com kan je terecht voor verschillende medische artikelen die zorgen voor een optimale bescherming van jouw gezondheid. Deze producten heb je gemakkelijk online besteld zodat ze zo snel mogelijk bij jou thuis worden bezorgd.

 

Stoffen mondkapjes kopen

Bij Nobraa.com kan je terecht voor medische artikelen in bulk of voor particulier gebruik. Met stoffen mondkapjes heb je voldoende bescherming in openbare ruimtes. Het voordeel van stoffen mondkapjes is dat deze comfortabel zitten. Het materiaal voelt zacht en beschermend aan, en is geschikt voor bijna ieder gezicht. Ook kan je de stoffen mondkapjes in de wasmachine wassen. Met wasmiddel en een temperatuur van 60 graden Celsius is jouw mondkapje na iedere wasbeurt weer helemaal schoon. Zo heb je een mondkapje wat je regelmatig kan hergebruiken zodat je niet telkens opnieuw een mondkapje hoeft te kopen. Bewaar dit in een beschermend zakje zodat je mondkapje altijd goed schoon blijft.

 

Blauwe wegwerp mondkapjes kopen

Wanneer je altijd verzekert wilt zijn van hygiënische bescherming, zit je met blauwe wegwerp mondkapjes altijd goed. Zo hoef je je niet elke keer af te vragen of je mondkapje wel schoon is, want je gebruikt gewoon elke keer een nieuwe. Deze mondkapjes werken goed en zijn voordelig in aanschaf. Wanneer je een extra voorraadje thuis wilt hebben, zit je met 50 of 100 stuks wel goed voor het hele gezin. Ze zijn voorzien van een verstelbare neusbeugel en elastieken lussen om achter de oren te bevestigen. Gezien de kleur zijn ze ook makkelijk te herkennen wanneer je een reserve mondkapje in je tas bewaart.

 

Medische mondkapjes kopen

Wanneer je meer bescherming nodig hebt, bijvoorbeeld in een medische omgeving zoals een ziekenhuis of een verpleeghuis, zit je met een FFP masker goed. Een FFP2 of FFP3 masker beschermt niet alleen anderen, maar ook de drager tegen schadelijke invloeden van buitenaf. FFP staat voor Filtering Facepiece Particle. Dit gezichtsmasker filtert dus deeltjes. Er zijn verschillende gradaties in de mate van de filtering van de ingeademde lucht. Bij de webwinkel worden FFP2 maskers met een filtering van 94% verkocht, of FFP3 maskers met een optimale filtering van 99%. Deze zijn volgens Europese standaarden getoetst en moeten voldoen aan strenge eisen.

 

Andere medische artikelen online kopen

Je kan niet alleen mondkapjes kopen bij een webwinkel, maar ook andere medische artikelen. Met een face shield masker heb je een waterdichte bescherming die jou tegen bacteriën en virussen beschermd. Ook kan je handschoenen, coronatesten of ontsmettingsmiddelen bestellen. Zo heb je één webshop waar je terecht kunt om alle medische artikelen aan te schaffen die je nodig hebt, of dit nu voor particulier of zakelijk gebruik is.

Gerelateerd nieuws

Bouwen uitbesteden of zelf doen?

Iedereen heeft dromen in het leven. Een goede partner vinden, een kindje krijgen, een eigen huisdier kopen, een mooie auto. Bij veel mensen hoort een

Eigen huis bouwen?

Voor vele mensen is een huis bouwen een te grote stap die afschrikt omdat er immers heel wat bij komt kijken. Het is een groot