Specialistenplan.nl

Welke merken sloten zijn de beste voor je kantoor?

Deel artikel

De sloten van jouw kantoor zijn ontzettend belangrijk. De sloten beschermen niet de deur, maar alles wat achter de deur is. In jouw kantoor heb je naast belangrijke documenten ook jouw kluis met geld. Een stevig slot en optimale beveiliging voor jouw kantoor zijn onmisbaar. Hier vind je de beste merken sloten die je voor jouw kantoor kunt gebruiken.

M&C deurcilinders

Deze sloten bieden een optimale beveiliging en hebben het SKG3* keurmerk (het keurmerk dat vereist is in Nederland). Dit slot is gemakkelijk te vervangen en biedt extra veiligheid met het een gehard stalen brug heeft. Dit zal inbrekers veel meer tijd en moeite kosten om het open te krijgen. Deze gekeurde sloten zijn geschikt voor alle deurtypen en sluitobjecten.

Yale

Wanneer een inbreker een slot van Yale tegenkomt, keert hij meteen terug naar zijn huis. Dit slot is moeilijk open te breken. Het eerste slot werd gemaakt in 1840 en is door de jaren heen verbeterd. Dit merk is momenteel wereldwijd bekend en voor jouw kantoor kan je het bij de slotenmaker in Amsterdam vinden of online.

Zeiss ikon

Dit merk werd opgericht in 1962 in Berlijn. Dit merkt is de beste als het gaat om kwalitatieve hang- en sluitwerk. Deze sloten zijn gemaakt volgens de nieuwste technieken en voldoen aan de hedendaagse eisen. De hoge kwaliteit beveiligingsmechanisme waarmee deze sloten zijn gemaakt, zorgen ervoor dat jouw kantoor en woning altijd veilig blijft. Je mag het zelf uittesten.

August Smart Lock

Tegenwoordig is het goed als je digitale sloten laat plaatsen voor jouw kantoor als huis. Zo kan je vanuit een afstand jouw slot bedienen. De August Smart Locks is gemakkelijk te installeren en je kunt online verschillende varianten kiezen. Een ding is zeker van dit merk en dat is de stevigheid die het biedt.

Kwikset Kevo

De Kwikset Kevo is een van de oudste slimme sloten op de markt, maar het is nog steeds een van de beste. De Kwikset Kevo is een Bluetooth, aanraakgevoelig nachtslot dat kan worden geopend met een afstandsbediening of een iOS-app – dus je hebt je iPhone niet echt nodig om op kantoor te komen. Gebruikers kunnen ook e-keys naar anderen sturen via de Kevo-app, zodat je overal ter wereld toegang kunt geven aan vrienden en collega’s.

Samsung Smart Lock

Qua uiterlijk is het moeilijk om dit slimme Samsung-slot te laten liggen. Als je een slot sexy kunt noemen, valt dit onder die categorie. Het is strak van ontwerp, slank, gemaakt van uitstekende materialen en ziet er geweldig uit op elke deur. Aan de buitenkant van de deur bevindt zich een digitaal toetsenbord dat wordt geactiveerd wanneer er interactie mee is. Het heeft een slaap, een zwarte achtergrond en een elegant scherm. Er is ook een touchkaartlezer. Dit is perfect als je veiligheidskaarten aan jouw personeel wilt geven. Je kunt ook meer traditionele sleutels gebruiken met het slot. Als je jouw smart lock met een digitale assistent wilt gebruiken, is dit niet de deur voor jou. Hoewel het veel slimme functies heeft, kan het niet worden gecombineerd met Alexa of Google Assistant. Dit is meer een professioneel kantoorslot dan wat dan ook.

Gerelateerd nieuws

Bouwen uitbesteden of zelf doen?

Iedereen heeft dromen in het leven. Een goede partner vinden, een kindje krijgen, een eigen huisdier kopen, een mooie auto. Bij veel mensen hoort een

Eigen huis bouwen?

Voor vele mensen is een huis bouwen een te grote stap die afschrikt omdat er immers heel wat bij komt kijken. Het is een groot