Specialistenplan.nl

Tips om je huis sneller te verkopen

Deel artikel

Hoewel de huizenmarkt na de crisis van 2008 weer langzaam aan het opkrabbelen is, is het niemand ontgaan dat het verkopen van een huis geen makkelijke opgave is. Wil jij nou van je huis af? In dit blog lees je een aantal tips om je huis zo snel mogelijk te verkopen.

Schoonheid zit in de details

Veel aspecten van je huis waar kopers op letten kan je moeilijk of zelfs niet veranderen. Bijvoorbeeld de ligging, of je tuin op het zuiden ligt of het aantal kamers. Wat je wel heel makkelijk kan veranderen zijn de kleine dingetjes in je huis die tóch veel impact kunnen hebben. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je huis opgeruimd is, niet alleen tijdens het maken van foto’s, maar ook tijdens bezichtigingen. Hierdoor hangt er niet alleen een betere sfeer in het huis, maar lijkt het huis ook nog eens groter. 

Hoe meer, hoe beter

Wanneer je je huis zo snel mogelijk wil verkopen, is het van belang dit aan zo veel mogelijk mensen te laten weten. Door het internet kan je tegenwoordig heel gemakkelijk veel mensen bereiken. Dit doe je bijvoorbeeld door je huis niet alleen op Funda, maar ook op zo veel mogelijk andere huizensites te zetten. En misschien denk je er niet meteen aan, maar veel huizen worden via Marktplaats verkocht, dus zet je huis daar ook gelijk op! Maak daarnaast ook gebruik van je netwerk: plaats op Facebook een bericht met de link naar je huis en vraag mensen het bericht te delen.

Benader een huizen opkoper

Mocht je na het volgen van deze tips nog steeds moeite hebben met het verkopen van je huis? Neem dan contact op met een huizen opkoper. Deze taxeert je woning en doet aan de hand daarvan een vrijblijvend bod. Zo kan je je huis razendsnel hebben verkocht voor een eerlijke prijs!

Gerelateerd nieuws

Bouwen uitbesteden of zelf doen?

Iedereen heeft dromen in het leven. Een goede partner vinden, een kindje krijgen, een eigen huisdier kopen, een mooie auto. Bij veel mensen hoort een

Eigen huis bouwen?

Voor vele mensen is een huis bouwen een te grote stap die afschrikt omdat er immers heel wat bij komt kijken. Het is een groot