Specialistenplan.nl

Specialisten

Vind op deze pagina een overzicht van verschillende soorten specialisaties die we momenteel onder ons dak hebben. Een korte uitleg over de werkzaamheden waarvoor de specialist bevoegd is. Mocht je nog verdere vragen hebben over specialisten die er niet bij staan dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of stuur een mail naar info@onlinemarketing-twente.nl

Loodgieter

Een gespecialiseerde loodgieter  richt zich onder andere op het onderhouden, aanleggen en repareren van sanitaire voorzieningen, waterleidingen, rioleringen en verwarmingsinstallaties.

Dakdekker

Een gespecialiseerde dakdekker richt zich op werkzaamheden die met het dak te maken hebben. Het leggen van dakpannen, riet of afdekzijl op nieuwe of bestaande woningen. 

Schilder

Een gespecialiseerde schilder voert alle werkzaamheden uit die te maken hebben met schilderen. Denk daarbij aan het kozijnen, (schuur)deuren, trappen en muren.

Metselaar

Een metselaar is gespecialiseerd in het metselen van stenen of blokken natuursteen. Een metselaar wordt vaak ondersteunt door een opperman die zorg draagt voor voldoende specie en stenen.

Stukadoor

Een stukadoor is gespecialiseerd in het egaal maken van muren en plafonds. Daarbij is inzicht een belangrijke factor en kwaliteit extreem belangrijk. Kwaliteit is erg onderscheidend in dit vakgebied.

je specialisatie?

Het is mogelijk om jouw vak toe te voegen aan onze specialisten. Voor vragen of de mogelijkheden kun je contact opnemen via het contactformulier of info@onlinemarketing-twente.nl