[vc_row][vc_column][vc_column_text]Specialistenplan is een website gebouwd om alle informatie te verkrijgen van de specialisten in de bouw. Van een specialist betonstorter tot specialist dakdekker. Alles onder één dak te vinden.
U kunt de informatie vinden over de werkzaamheden zodat u dit zelf kan doen of een specialist inschakelen als u twijfelt of u het wel zelf kan doen.

Een specialist is een beoefenaar van een beroep met de kennis en ervaring om een bepaald specialisme te kunnen uitoefenen. Hij/zij heeft veel ervaring in het uitoefenen van het beroep en hierdoor veel kennis weten op te bouwen. Hij/zij weet precies waar er rekening mee moet worden gehouden bij bepaalde werkzaamheden.

Op de website van Specialistenplan staan op dit moment de volgende specialistische beroepen die betrekking hebben met de bouw:

Alle werkzaamheden kunnen gedaan worden door één bouwbedrijf, maar het kan ook zijn dat er mensen worden ingehuurd om de werkzaamheden uit te voeren. Dit hangt af van wat de aannemer en jij als koper wilt. Dit kan in overleg gebeuren.

Mocht u specialisten missen (bijvoorbeeld buiten de bouw), neem dan contact op via de contactpagina.
Wij zorgen dan dat de informatie zo snel mogelijk op de website komt over het desbetreffende beroep.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]