Specialistenplan.nl

Mondkapjes online bestellen

Deel artikel

Mondkapjes van mondkapjes.nl zijn in deze tijd onmisbaar geworden. Niet alleen in het openbaar vervoer, maar ook in andere openbare ruimtes zoals de supermarkt is het belangrijk om een mondkapje te dragen. Bij mondkapjes.nl heb je ruime keuze uit verschillende mondkapjes. Er is verschil tussen het aantal beschermingslagen, maar ook variatie in kleur en printjes zijn verkrijgbaar. Je hebt keuze uit een blauw wegwerpmasker, een stoffen masker of een mondmasker met hoge beschermingsgraad. Zo heb je met een FFP2 of FFP3 masker optimale bescherming voor anderen, maar ook voor jouzelf. In de webshop is er meer dan genoeg te kiezen zodat je altijd het mondkapje vindt waar je naar op zoek bent.

 

Mondkapjes kopen

Wanneer je mondkapjes kopen via mondkapjes.nl wilt, zijn er vele soorten waar je uit kunt kiezen. Met een stoffen mondmasker heb je comfortabele bescherming die je kan hergebruiken. Het materiaal is hypoallergeen, waardoor het niet voor irritatie op je gezicht zorgt. Ook houd je het gemakkelijk schoon. Een stoffen mondmasker kan namelijk gewoon in de was. Op 60 graden wassen, met wasmiddel (maar zonder wasverzachter) en je hebt weer een schoon mondkapje. Het voordeel hiervan is dat je duurzaam omgaat met materiaal waardoor je er lang profijt van hebt. Je kan er echter ook voor kiezen om de blauwe wegwerpmaskers te kopen. Deze koop je gemakkelijk online in bulk voor een lage prijs. Zo ben je altijd zeker van een schoon mondkapje die jou tegen bacteriën en virussen beschermt.

 

Mondmasker online kopen in leuke prints

Wanneer je een mondmasker online kopen wilt, is er meer dan voldoende keuze uit fijne modellen en prints. Zo hoeven mondkapjes kopen via internet dus zeker niet saai te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een wit mondkapje met zwarte vogels of een kleurrijk kosmos mondkapje. Zo is het dragen van een mondkapje niet alleen voor de veiligheid, maar ziet het er ook nog eens leuk uit. Match een denim print mondkapje bijvoorbeeld met je denim outfit. Zo is alles op elkaar afgestemd zodat een mondkapje dragen een plezier wordt in plaats van een verplichting. Wissel verschillende prints met elkaar af zodat een mondmasker online kopen nooit hoeft te vervelen!

 

Mondmaskers met hoge beschermingsgraad

Wanneer je voor optimale bescherming wilt gaan, zit je met een FFP2 of FFP3 mondmasker altijd goed. Deze zijn volgens Europese richtlijnen goedgekeurd en hebben maar liefst 5 beschermingslagen om niet alleen anderen, maar ook jouzelf te beschermen tegen schadelijke bacteriën en virussen. Deze maskers worden in omgevingen gebruikt waar de besmettingskans hoog ligt of er wordt gewerkt met kwetsbare patiënten, zoals in ziekenhuizen of verpleeghuizen. De FFP2 mondmasker heeft een beschermingsgraad van 94%, waar de FFP3 een beschermingsgraad van 99% heeft. FFP staat voor Filtering Facepiece Particle. Dit houdt dus deeltjes tegen die op het gezicht kunnen komen. Met deze maskers kies je voor een optimale bescherming in elke situatie. Voor dagelijks gebruik is het echter voldoende om een wasbaar of wegwerp mondmasker online te kopen. Wanneer je niet teveel wil betalen voor mondmaskers, loont het om in bulkvorm te kopen. Zo heb je altijd een voorraad thuis en koop je vanaf €0,20 per stuk mondmaskers via internet.

Gerelateerd nieuws

Bouwen uitbesteden of zelf doen?

Iedereen heeft dromen in het leven. Een goede partner vinden, een kindje krijgen, een eigen huisdier kopen, een mooie auto. Bij veel mensen hoort een

Eigen huis bouwen?

Voor vele mensen is een huis bouwen een te grote stap die afschrikt omdat er immers heel wat bij komt kijken. Het is een groot