Specialistenplan.nl

Het bedrukken van shakebekers

Deel artikel

Als bedrijf is het interessant om eigen producten te ontwikkelen. Deze producten worden voorzien van het logo van jouw bedrijf en kun je personaliseren naar wens. Hierna kun je ervoor kiezen om deze producten te verkopen of bijvoorbeeld bij te voegen als cadeau bij bestellingen. 

Onder vooral sportgerelateerde bedrijven, maar ook andere bedrijven, is het bedrukken van shakebekers zeer populair. Om dit zelf te doen, kost veel tijd. Het uitbesteden is veel eenvoudiger! Lees verder voor meer informatie.

Waarom shakebekers?

Voor veel sporters is een shakebeker toch wel een van de meest gebruikte sportaccessoires. Misschien is het zelfs de meest populaire sportaccessoire. Water drinken tijdens het sporten is namelijk van groot belang, waardoor er altijd behoefte is aan shakebekers door ontzettend veel Nederlanders.

Shakebekers bedrukken wordt dus aangeraden aan (sport)bedrijven die willen werken aan hun branding, naamsbekendheid en klantenbinding. Natuurlijk kun je het ook als een verdienmodel zien, want je kunt de shakebekers vervolgens ook verkopen. 

Het uitzoeken hoe dit allemaal werkt en de uitvoering is een lastige klus. Het gehele proces van shakebeker bedrukken kun je daarom beter laten doen door een gespecialiseerd bedrijf, zoals Gym Label.

Voor wie?

Eigenlijk kan elk bedrijf er wel voor kiezen om shakebekers te bedrukken. Je kunt namelijk altijd klanten verrassen met een shakebeker. 

Het is echter vooral interessant voor sportgerelateerde bedrijven. Denk aan sportscholen, fitness winkels & shops en fitness centra’s. Voor dit soort bedrijven is het namelijk heel relevant om eigen shakebekers te hebben. Jouw klanten zijn bezig met sport, dus hoe kun je ze beter bereiken dan door relevante producten aan te bieden of cadeau te geven? Het is een goede mogelijk om aan klantenbinding te werken. 

Tevens kunnen bedrijven er ook voor kiezen om andere accessoires te bedrukken, zoals handdoeken of zitcomfort. De mogelijkheden zijn groot, dus het is verstandig ervoor te kiezen sportaccessoires zoals shakebekers te bedrukken!

Gerelateerd nieuws

Bouwen uitbesteden of zelf doen?

Iedereen heeft dromen in het leven. Een goede partner vinden, een kindje krijgen, een eigen huisdier kopen, een mooie auto. Bij veel mensen hoort een

Eigen huis bouwen?

Voor vele mensen is een huis bouwen een te grote stap die afschrikt omdat er immers heel wat bij komt kijken. Het is een groot