Specialistenplan.nl

Direct online geld lenen voor het verbouwen van je woning

Deel artikel

Hebben jullie net een huis gekocht en willen jullie dit naar eigen stijl inrichten met een nieuwe keuken, badkamer, vloerverwarming of aanbouw? Of willen jullie de huidige woning waarin jullie nu vertoeven, verbouwen om het wooncomfort te verhogen? Dan is wat extra geld best handig. Veel mensen sluiten momenteel een goedkope lening af zodat ze direct kunnen starten met de verbouwing. Direct online geld lenen is eenvoudig via leningen.nl. Je kunt de vergelijker gebruiken om binnen een korte tijd meerdere leningen met elkaar te vergelijken. Leningen vergelijken is verstandig. Er zijn namelijk leningen met diverse looptijden en rentekosten verkrijgbaar. Het kan je een hoop geld schelen als je de juiste lening en kredietverstrekker kiest. Kies in ieder geval altijd voor een lening die bij je doel past. Geld lenen kost geld, dus bedenk ook goed hoeveel geld je nodig hebt. Teveel geld lenen is letterlijk zonde van het geld.

Maak een eerlijke berekening voordat je geld gaat lenen

Geld lenen is handig als het geld op je spaarrekening nog niet toereikend is voor datgene wat je wilt kopen. Maar omdat je over het te lenen bedrag rente betaald is het verstandig om vooraf goed te bedenken hoeveel geld je nodig hebt en hoeveel je daarvan wilt lenen. Ga je het geld gebruiken voor een verbouwing, maak dan een kostenplaatje van de gehele verbouwing. Dit is overigens altijd verstandig om te doen, ook als je geen geld hoeft te lenen. Het geeft overzicht en duidelijkheid in de planning. Heb je jouw berekening gedaan, zet er dan een klein bedrag bovenop voor onvoorziene kosten tijdens de verbouwing. Dan heb je nu een reëel bedrag dat je zou moeten gaan lenen. Vraag jezelf af of je dit bedrag ook daadwerkelijk de verbouwing waard vindt. Zo ja, vul dan in de vergelijker het te lenen bedrag in, kijk welke kredietverstrekker de goedkoopste aanbieding heeft en vraag een offerte aan. Direct onilne geld lenen via Leningen.nl gaat overigens echt geheel online. Je hoeft er niet de deur voor uit.

Kies bij direct online geld lenen de looptijd die bij jouw doel past

Over het algemeen is een verbouwing een duurdere aankoop waar je ook langer plezier aan beleeft. Dat je dan een langere periode aan het afbetalen bent is niet zo erg, maar bedenk wel dat hoe langer de looptijd van je lening is, hoe meer rente je over het te lenen bedrag betaald. Hoeveel zou je kunnen aflossen in de maand? Baseer hierop de looptijd en het maandbedrag. Het advies is om in zo’n snel mogelijke tijd je lening af te betalen.

Gerelateerd nieuws

Bouwen uitbesteden of zelf doen?

Iedereen heeft dromen in het leven. Een goede partner vinden, een kindje krijgen, een eigen huisdier kopen, een mooie auto. Bij veel mensen hoort een

Eigen huis bouwen?

Voor vele mensen is een huis bouwen een te grote stap die afschrikt omdat er immers heel wat bij komt kijken. Het is een groot