Specialistenplan.nl

Bewegwijzering, soms handig meestal noodzakelijk

Deel artikel

Bewegwijzering zorgt voor een sneller bereik van de bestemming. Daarbij ontstaat er door de juiste wegwijzers ook een goede doorstroming van het verkeer. Dit is belangrijk op een terrein maar ook in de gangen van een pand. Een functioneel bewegwijzerings-systeem draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Dit is in sommige gevallen uiterst handig maar in veel situaties zelfs noodzakelijk. Het bewegwijzerings-systeem op de route moet de informatie duidelijk communiceren. De borden dienen op de juiste plaatst te hangen en de juiste boodschap te bevatten. Er moet in één blik duidelijk zijn wat de bedoeling is van de wegwijzer. Uniforme bewegwijzering  zorgt voor een overzichtelijk en ordelijk straatbeeld. Het laten maken van een bewegwijzeringsplan is op grote terreinen zeker geen overbodige luxe.

Bewegwijzering bedrijf

Wenst u bewegwijzeringsborden aan te brengen in of rondom uw bedrijf of een specifiek gebouw? Wilt u dat klanten, leveranciers en werknemers een duidelijke route volgen? Een route zorgt er voor dat er geen chaos kan ontstaan. Een duidelijke route in en rondom het bedrijfspand of het bedrijventerrein zorg ook voor meer veiligheid. VUSP kan u helpen een bewegwijzeringsplan te ontwikkelen. Maar ook bij het maken en plaatsen van de bewegwijzeringsborden. De eventueel nodige vergunningen voor het plaatsen van wegwijzers worden aangevraagd en geregeld voor u. Bewegwijzeringsborden kunnen indien gewenst in de huisstijl van het bedrijf of de onderneming uitgevoerd worden.

Zorg dat de weg naar uw bedrijf duidelijk is

Dankzij een goede bewegwijzering buiten weten zowel klanten als bijvoorbeeld de postbode de juiste weg te vinden. Zeker als het bedrijventerrein rondom het desbetreffende pand groot is. Wegwijzers zorgen voor een goede vindbaarheid van locaties op het terrein. Bewegwijzering buiten, moet natuurlijk een zeer lange termijn goed bruikbaar en leesbaar te blijven. Daarom dienen de borden bestand zijn tegen allerlei weersinvloeden. De wegwijzers van VUSP gaan jarenlang mee door de extra beschermende laag die is aangebracht over het bord.

Bewegwijzering binnen

Bewegwijzering binnen kan gemaakt worden van verschillende materialen. Daarbij is ook de vorm en de kleur te kiezen. Natuurlijk is het van belang dat de wegwijzers duidelijk en opvallend zijn. Maar bij binnen wegbewijzering is het ook wel belangrijk dat het bij het interieur past. Soms kan een kleine sticker op een muur of deur al voldoende zijn. In andere gevallen is het kiezen van bewegwijzeringsborden een betere optie zoals dat het geval zal zijn in bijvoorbeeld centrale hallen. De mogelijkheden voor bewegwijzering binnen zijn oneindig en geheel in stijl te produceren, te leveren en aan te brengen.

Bewegwijzering bestellen

Afhankelijk van de grootte van het terrein, het bedrijf, de afdeling of de ruimte zijn er meerdere opties mogelijk bij het bestellen van bewegwijzering. Gaat het om een kleine ruimte en enkele wegwijzers? Dan kunt u de bewegwijzering bestellen en zelf plaatsen. Gaat het om een grotere bewegwijzeringsklus? Dan is het uitbesteden van de gehele opdracht wellicht een betere keus. Hierdoor weet u zeker dat het bewegwijzeringsplan tot in de puntjes klopt en voldoet aan alle regels en wetten.

Laat VUSP u ontzorgen en helpen bij het maken van een bewegwijzeringsplan, het produceren van de bewegwijzering en het plaatsen van de borden.

Gerelateerd nieuws

Bouwen uitbesteden of zelf doen?

Iedereen heeft dromen in het leven. Een goede partner vinden, een kindje krijgen, een eigen huisdier kopen, een mooie auto. Bij veel mensen hoort een

Eigen huis bouwen?

Voor vele mensen is een huis bouwen een te grote stap die afschrikt omdat er immers heel wat bij komt kijken. Het is een groot